snö skit!

haha ja då sitter man i skolan och väntar på att sista letionen ska börja, faktsikt megadrygt att sitta här och vänta men ja man får gjort en hel del vettigt oxå, va fan är detta för jävla lappmögel som ramlar ner? vi har haft köldrekord inatt hemma hos oss -15 grader. brrr.  om 3 timmar är det dags att kliva ut i snön, dags att fixa hästarna, aaaaweei, eller ja inte men som sagt det är inte bara nöja att ha hästar. hoppas de slutar snöa snart, älskling har snöjour, och de verkar som att han ska stanna på jobb hela natten, vill inte. vill ha hem honom. i miss him <3
snart fredag, då är de fest!

puss o karm


De får en att längta till värmen? eller hur!

vilken helg

hmmm, inte konstigt att jag är trött som en halvdöd kackerlacka idag, först, skola hela veckan, sen jobb fredag och lördag sen utgång lördag var hemma tjugo i fem på morgonen, vakna snor tidigt igår, sov typ fem timmar och var fortfarande berusad när jag vakna, då är de jävligt illa.
lojsan hämta mig, våga inte köra själv, vi åkte till hästarna, sen slappa vi och kvällen avslutades med taco gratäng, mums, hade inte ätit något på typ hela dagen, då förväntar man sig att man ska vara hungrig, men icke, jag var för trött för att äta men jag tvinga i mig de ändå. varit i skolan idag, ska sätta mig och göra svenskan nu så jag slipper de imorgon, sen kommer snart hovis och ska verka hästarna, tenizia ska få på sina skor idag igen, hon behöver dom.
ikväll ska älskling överraska mig med god middag. jobb vid fem sen slappe när man kommer hem.

Jag tror att jag måste se avatar, alla säger att den är bra, men de får bli ett senare project i veckan :)

Grattis louise!

puss o kram

Lördag

Idag tvättas de för fullt, Ska på middag pch kvällsmys hemma hos mange och sara ikväll. Me like :)

Äntligen fredag!

De är något jag inte har sagt på länge men sen har jag ju inte varit så här trött som jag är på evigheter.
Första veckan i skolan är avklarad, har faktiskt klarat det med bravur utan att få några gråa hår.
Älskling är ledig idag, :) skönt då kan man mysa med honom.

Nu är det dags att fixa stallet och sen ska vi handla tvättmedel. vi har nämligen tvätttid imorgon, härligt med tanke på att vi inte haft någon tid på typ en månad eftersom folk i vårt hus inte kan läsa tvättstugereglerna. tur att vi har kunnat tvätta hemma hos mamma och pappa.

Ikväll är det rester som står på menyn, sen efter de ska vi dra oss över till peter och martina. längesen man såg dom nu. snart är de ju dags för lilla pyret att döpas och jag har fått äran att fotografera det hela..

dricka upp mitt kaffe och ge mig ut..


tjiing <3

fika

sitter här vid datorn, försöker hitta dom sista böckerna till mina kurser nu, men det är lättare sagt än gjort. men men ska nog hitta dom, Emma har varit på kaffe idag, trevligt med en massa skvaller, sånt som lyser upp min dag:)
För övrigt är de svinkallt ute och jag fryser som en frusen fiskpinne. men men va kostar de inte att ligga på topp.
Skola imorgon, känns faktiskt som att jag ser fram emot att plugga. Ha något att göra, har handlat paket till Louise och olof, hoppas bara att jag får ledigt på söndagen, så att jag kan vara med och röja :) på lördag är vi bjudna på middag hos mange och sara. ska bli najs att slippa och laga mat själv::::::::)))))))) + det är mkt trevligt att umgås med dom.

Pappa och jag sitter och tittar på thats seventeens show nu, haha dom är helt galna och fez som snackar sitt oförståliga skit, haha.



första dagen

"Yees, då va första skoldagen avklarad för mig då, shiit. Känns megakonstigt med tanke på att man inte har satt sin fot i skolan sen man tog studenten och det är drygt 4 år sen. När vi kom så fick vi skriva i en lista vad vi hette och när vi var födda, och när listan kom till mig fick jag en smärre chock. Det var bara jag som var född 87, alla andra var födda 89 eller senare, haha kände mig faktiskt lite gammal, men va gör de? Har jag tur så kan jag kanske få glänsa lite i dom ämne som jag har valt :)
Och sen en sak till, jag är inte rassist, men typ av 100 personer var där typ 15 svenskar, alla andra bar slöja och prata abdulla, va fan e de för fel på de svenska samhället. Låt mig bli klar så jag kan komma därifrån någon gång.

Precis fixat hästar, snart jobb. ska sätta mig och se om jag kan hitta en födelsedagspresent till Louise nu :)"

bilder


Snö är kul, men läskigt!

underbart vacker, har en fin dotter oxå :)

hihi

Jag kan minsann smyga, jag med. AAAATTACK!

OOOOOH jag med :)

OOOH granen så klart. fler bilder kommer inom kort på Tenizia och triton <3

snart är ledigheten slut

hmm, tordag idag, sitter på blocket och försöker fibrilt hitta böcker till skolan som börjar på måndag, hallå ja ni hörde rätt ja jag ska börja plugga :9 bra start, jag ska plugga på komvux så jag ska läsa upp två ämne och försöka få ett högre snitt så jag kan söka till hösten igen.

Helgen som kommer bjuder på en massa jobb. hehe

sen för övrigt har jag fått sålt vårt gamla akvarie idag, skönt nu är man av med de.

Så nu får man göra som när man gick i skolan, längta tills de blir sommar och ledighet, men icke för då är de jobb som gäller.

Tror fan de kommer bli köld rekord i natt, vi har för fasiken -9 grader ute nu och vänta då bara tills de blir natt! Brrrrrr.


och alla som säger att man ska äta gul snö, de kan vara öl! Har fel! det är kiss, ni har blivit lurade, mohaha

söndag

haha ja då var alla storhelger över för denna gången, skönt!
Igår var mia hos mig och vi käka paj och snacka en massa :) trevligt, skulle vara oftare bara.
Inatt var andors therese ida och andreas hos oss och spela spel. haha kul.
Nu ska jag och älskling åka och handla ett nytt akvarie, de andra läcker som satan,
mindre skojj med vatten på ett parkett golv.

god fortsättning på er!

RSS 2.0