Onsdag

Tänkte faktiskt visa lite bilder på triton, han växer så de knakar, han är så ståtlig! Mitt hjärtegull



Ståtlig kille





Enligt agge skulle han inte heta triton, hon tyckte trötton var bättre, tsss.

Zoegah 18/6 19.20

Igår och idag passar vi lilla selma, hon är en helt underbar hund. Jag har inte skrivit på jättelänge och de vet jag, midsommaren fira vi ute i dagstorp, vi campa med bror och emelie. Och vi sov i min och dannes urtjusiga husvagn, aaaah not, men va fan den går att sova i.Tack för en underbar helg, magnus och Louise <3.  Zavnannah var beräknad till att föla den 21:e, men i torsdags när jag tog ut henne så såg jag att hon hade en vaxpropp, på ena ljuvert. tänkte inte så mkt mer på de. men två timmar senare så rann mjölken ur ljuvert på henne helt sjukt, jag och mamma blev ororliga eftersom vi tänkte att all råmjölk kanske rinner ut, men de avtog och vips 3 timmar senare så föddes lilla Zoegah, jag blev så sjukt glad över att det blev ett sto så jag kan ärligt talat erkänna att jag börja gråta för en stund.
Triton har börjat förstå att grimman inte är så farlig nu men skamm den som ger sig, han ska ha den på sig även om det ibland är en himla brottningsmatch, men jag vinner alltid ;)

Här kommer lite bilder på segan som jag kallar henne (Zoegah).












<3













Mor och dotter

Mina fina töser <3











Haha så söt!






Vatten är kul!



Tvätt torsdag.

Jaha, idag har vi torsdag, helgen som gick bestod av jobb, helt ok förutom att jag skulle upp 07.00 i söndes och grannen hade fest i lördes och sluta inte spela förrän halv fyra på morgonen, men som sagt hämden är ljuv, haha.
I veckan har jag och älskling varit och handlat en husvagn, som vi ska ha i dagstorp plus när vi åker till öland med martina, peter och emelie.

Nu håller jag på och tvätta, förstår inte varför kläder måste bli skitiga, tycker det är så tråkigt att tvätta. men men.
Efter tvätten ska jag och emelie till c-syd. jag måste till jysk och handla tyg, så jag och mamma kan sy nya gardiner till husvagnen, jag var nämligen duktig och skulle tvätta gardiner och tvätta av den igår, men när jag kom till tvättmaskinen och skulle hämta dom. så likna dom komfetti, dom tålde inte att bli tvättade, haha

Triton är nu 16 dagar gammal och han växer så de knakar, vi håller på att lära honom att man ska ha grimma på sig men de är ju inte de lättaste.
Zavannah har nu 3 dagarkvar tills hon är beräknad, kände på henne igår och hon har fyllt upp ljuvert rejält. så de får gärna komma idag för mamma sa att hon ville dricka vin på midsommar och det kan jag förstå.

nu ska jag till tvätten igen.

ha de så bra.


Måndag

Nu har ytterligare en helg passerat, var tar tiden vägen egentligen? Triton är nu 6 dagar gammal och han har börjat förstå att man ska stanna innanför snörena i hagen, han hade lite problem med de till en början. Det börjar även att dra ihop sig för zavannah så smått 13 dagar har hon kvar, men vi får se om de blir innan eller efter. Tenizia lura ju oss totalt, så de hade varit skojj att få vara med och se, Triton var beräknad den 1:e juni, men kom den 2:e 20.40 på kvällen. Mamma var där ute halv nio och sen gick hon in och prata med mig i telefon, sen gick hon ut 10 min senare och då låg han där, så Tenizia vänta bara på att mamma skulle gå, haha.

I fredes var vi på björka loge, jag har inte haft så roligt på länge när jag har varit ute, skojj var de.
I lördes skulle vi egentligen ta de lilla lugna, men vi åkte iväg och gratulera tom som fyllde år, så de blev lite fest då också.

Igårkväll åt vi smarrig mat och myste i soffan, helt otroligt. jag gick och la mig 21.00!

Nu ska jag kolla till prinsen, sen är de jobb som väntar :)

Ha de så bra.

Första gången ute

Triton har idag varit ute för första gången, till en början gick allt jättebra, men sen sprang han på strömtråden, blev jätterädd och hoppa rakt ner i vatten tunnan, haha stackarn, men färden var inte klar är inte, sen sprang han i full karera genom trådarna rakt in till zavannah som fatta nada, och stackars Tenizia blev helt utom sig av oro. men jag och mamma lyckades tråckla tillbaka honom in till henne och sen var allt som de skulle igen, Sen Var sara och Eliiot här och fika. Sen kom mia och ulla och hälsade på, mia ska tävla imorgon så hon kom och låna mitt skjortbröst, och givetvis så kolla dom på lilla prinsen. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen ska vi börja ladda för ikväll!

Här kommer bilder från första turen i hagen.

Ha de!













Hmm, vatten?

ett tag sen

det var ett tag sen jag skrev här nu men jag ska berätta att de har hänt väldigt mkt sen dess,  Jag har jobbat, Tenizia har fölat, det blev en hingst han heter Triton, han är helt underbar. bilder kommer. Han är väldigt lik sin pappa men han är söt ändå, vem kan inte älska dom små liven? Igår var vi på student hos therese, Äntligen är skolan över. Hon var jätteglad. Det är alltid trevligt med studenter, fan asså, jag skulle lätt kunna göra om två dagar i mitt liv och det är balen och själva studentdagen. Tänk så skojj man hade då.

Ikväll ska vi till björka loge med magnus och Louise, prata med sara igår och det visade sig att dom också ska dit ikväll, skojj att träffa dom ska de bli.
Louise och Magnus kommer hit vid halv sju så då ska vi äta tacos och börja förkröka lite, alltid nice ;)

Sara och Elliot kommer och tittar på min lilla bebis i eftermiddag.

ska äta lite nu sen väntar tvätten.

Här kommer bilderna



Alldeles nyfödd



Står upp för första gången



Trött, det är jobbigt att lära sig stå


En dag gammal



Charmknutte.

Han ska ut för första gången idag så fler bilder kommer när han är ute.

ha de så bra.

Fint väder

Idag känns de som om de kommer bli lika fint och varmt väder som det var igår, det tackar jag inte nej till eftersom jag är ledig idag och kan njuta av min dag till fullo.
Måste bara säga att jag är så trött på människor som ska härma mig, till er som gör de, ni kan ju inte ha något liv. Era liv måste ju vara jättetråkiga eftersom ni lägger ner tid på att härma andra. Gå er egen väg om ni nu kan de. Aja skit i dom nu, dom är inte ens värda besväret.

Inga föl i sikte än,hon var beräknad igår men som sagt så kan hon gå 10 plus innan något händer, gud va de är synd om min pärla, hon är så trött på sin stora mage, igår rann svetten av henne så då fick jag faktiskt lov att svampa av henne. Bilder kommer senare.

Idag ska jag och älskling handla till therese, snart är ju stora dagen här. Jag längtar något sjukt efter fia, måste träffa henne snart och hennes prins, han är ju i sverige för första gången. :)

NU ska jag ut till mina darlings, sen ska jag tvätta två täcken, sen är jag bannemig färdig för idag, ha de så bra allihopa!



RSS 2.0