återigen måndag

haha verkar som om jag bara skriver på måndagar, börjar alltid min text med nu va de måndag, eller helgen som gick var...........

haha. sitter här under filten i soffan hemma hos mamma, skit kallt. ska snart hoppa in i duschen innan jag ska till jobb, efter jobb ska vi har personalmöte, hoppas bara att detta går fort för eftersom jag äter mina shaekar under dagen så kommer jag vara jättehungrig klockan åtta ikväll, håller tummarna för att de går undan.

Igår var jag och Louise ute och red, härligt! fint väder inte så kallt, sen avsluta vi kvällen med kinamat, mums!

Imorgon kommer bengt hit och ska rita av fölen, chippa dom och ta tagelprover, hoppas att de går bra men de ska nog inte vara problem, ocg då kommer sanningen fram, om det är brevbäraren eller deras riktiga far som är pappa till dom, hehe har mina tvivel om zoegah, båda hennes föräldrar är svarta men hon är fux!?! Dom säger ju att fux är en dominant färg, men men hon är ju en fin böna ändå oavsett färg. :)

sitter och tänker på en sak om ni alla vill veta om 2 månader och fem dagar så är de julafton:) tiden går fort när man har roligt, har förresten fått min klänning den kom i fredags, elin är lycklig <3

fölen har förrsten fått täcke, aaaww så söta dom är men svindyra, kostar ju lika mycket som ett täcke till en stor häst, man kanske skulle tagit patent på att sy upp billigare mini shettis täcke, de hade man nog tjänat på.

aja nu måste jag in i duschen, ses.



helgen!

Helgen som gick har varit full med en massa roliga saker,
i fredes kom emelie och andre på middag till oss väldigt trevligt, men gud man är trött en fredags kväll, alla höll på att somna när klockan var halv elva på kvällen. haha.

Lördagen var de full rulle, älskling och jag åkte hem till mamma och pappa vid nio tiden, pappa fyllde år så vi gratulera honom och gav han en hög med paket:)

Vid elva kom sara, jag skulle träna lite för henne och få lite tips, och jag måste säga att de är tur att jag har världens snällaste häst, för mitt i allt när jag höll på att galoppera och stå i fältsits, så small de till och sen stupa jag rakt ner i sadeln, mitt stigläder smällde mitt av, tur att hon är snäll så hon stannade, hon kunde ju lika bra blivit rädd och brallat iväg med mig och stor risk att man hade suttit kvar!?!

På kvällen mötte vi upp gänget på pizzerian, åt lite, sen bar de av till abbe på förfest:) kul. Sen tillbringade vi kvällen på dagstorp...... attans vad kul de är på de stället.

Igår sov jag och älskling halva dagen, sen satte jag mig i bilen körde hem till mamma för jag och louise skulle ut och rida.......... de var mysigt även om de var kallt.

nu ska jag kolla lite tv, sen är de jobb som hägrar.


puss å kram

fredag!

Ha, gårdagen bestod av tvätt, tvätt och åter tvätt, fan jag hatar att tvätta men va fan ska man göra, måste ju ha rena kläder. :)
Jag pyssla med alla mina underbara älsklingar igår, de går faktiskt jättebra nu, triton har förtsått att man ska lyfta på benen, så nu slipper man hålla upp hela honom, han väger ju trots allt en hel del.
Jag red också igår, jag blev rent varm inombords, de gick så himla bra att rida, har ju börjat sitta ner på henne nu, fick ju inte de innan när hon var dräktig, men nu känner man att man kan sitta till henne och ta i henne, älskar den hästen tror faktiskt att de kan bli något bra av henne, eller som mamma sa när jag satt och skritta runder " får du henne till så i alla andra gångarter som hon går i skritten så har du en vinnande vacker häst", ha sa jag men jag börjar nästan tro på de själv efter igår nu :) :)

Sen var louise och red lite på zavannah, hon skulle se hur de går me hennes astma, och zavnnah var rent lycklig, bara promenera runder utan att busa eller tackta, jag blev rent chockad, zavannah har alltid tacktat innan oavsett ryttare. haha, men som mamma sa hon har kanske blivit en förståndig gammal morsa!

Ikväll kommer emelie och andre på middag, har fått ett nytt dögott recept av josse som jag ska laga, mums!

Nu ska jag äta frukost innan de bär av till stallet, sen vid två ska jag och mamma åka och handla lite mat.

Hoppas bara att min klänning kommer som jag har beställt. hade ju tänkt ha den imorgon när de är rockabilly fest :)

ha de så bra. hörs!

pusss


min nya klänning <3



Min klänning, så fin, tänk er röda pumps till den, nice va :)

Helgen!

Helgen som gick har då bestått av jobb, jobb och åter jobb. inte alls kul från min synvinkel men va fan man måste ha pengar :) i torsdags ringde martina mig, de väntade samtalet kom äntligen lilla julia var kommen grattis till er peter och martina!

I fredes efter jobb så var de 20 årsfest som gällde, jag var körande eftersom jag skulle jobba på löradgen, himla kuil att träffa alla i goa gänget, och framförallt, Grattis emma. nu är tonåren slut.

Sov som en stock när jag kom hem men när klockan rinde, så skulle jag lätt kunna sova 6 timmar till. gud jag var så trött. Vid nio bar de av hem till mamma, hade i tankarna att gå ut till hästarna men eftersom de storma som de gjorde så sa mamma att hon skulle fixa stallet senare, så därför åkte vi till familia och jag hitta en klänning till henne som hon ska ha på bröllopet dom ska på, på lördag. jättefin enligt mig men mamma tyckte inte att hon kunde ha en ballonklänning, men tjusig blev hon, bild kommer sen.

Sen jobba jag på eftermiddagen, och shiit den dagen snigla sig fram, knappt några kunder, men kan de va vädrets fel kanske? ja skulle lätt tro de.

Trött som jag var så hade jag räknat med en lugn kväll framför tv:n, jag och honey, men när jag öpnna dörren så blev jag nästan utskälld från min egen lägenhet, louise magnus och kickan var hemma hos oss, danne hade bjudit hem dom på middag, kul. vi åt, sen var de dags för film, jag såg första filmen sen decka jag i soffan, haha skönt var de.

jobba morgon igår sen åkte jag hem till mamma o pappa, dom hade 23 årig bröllopsdag, grattis! fick även träffa farmor och farfar, de var längesen men kul.

Skulle egenligen till martian och peter igår kväll, men de blev ändrade planer, andors och therese kom hit helt underbara människor:)

Buda på en klänning på tradera igår, helt ny, en rockabilly klänning och kan ni tänka er, jag vann :) hoppas den kommer innan fredag bara.

Förutom allt detta så har jag bestämt en sak, är så trött på att man ska behöva jaga alla männikor, så som jag sa till älskling igår, från och med nu ska jag bara umgås med dom som själv hör av sig. jag är så trött på att de bara är jag som ska höra av mig till alla och att dom inte hör av sig tillbaka, de ska vara lika för alla, kommunikationen ska gå runt inte bara från ett håll.

Nu är de frukost som gäller, ha de så bra.

RSS 2.0