måndag, nya tag!

Då va de måndag helgen har varit fylld med en massa roliga saker, i fredes var jag, älskling, mange och srar på dagstorp och dansa, så kul :) först åt vi lite tacos hemma hos oss och tacos är ju aldrig fel en fredagkväll.

Sen i lördes var jag och mamma på möhippa, agge ska ju gifta sig. kul...........
Först var de champange, frukt och lite paj hemmma hos carre, sen bar de av till saxtorpsskogen, där vi hade tiokamp, sen åkte vi hem till rosie ät thaimat, och sen dök där upp en dansinstruktör som skulle lära oss att dansa salsa och samba, skitkul, men megasvårt.


Söndagen var väl inte så rolig men de är sånt man får leva med. kostar att ligga på topp som man säger.
Jag och mamma åkte och handla mat, älskling tvättade :) sen avslutade vi dagen med pizza, väldigt gott men jag får väl ångra de idag för jag kommer ha ont i magen hela dagen.

Ska hem till hästarna nu, hoppas att de går bättre att rida idag än va de gjorde igår, de var något som inte stämmde, annars får jag ringa sara och konversera och se om jag kommer fram till någon lösning.

Ha de så bra. :)




Fina Tenizia



Lite skillnad sen jag släppte dom på bete va?


Mor och dotter


Mor och son

Onsdag!

Sitter här framför datorn nu, vakna halv nio idag, åt lite frukost sen var de hem till mina älsklingar. Gick jättebra att ta ut dom ingen som ville protestera, glad blev jag, sen har jag varit snäll mot mammi, dammsugat till henne.
Igår var jag och älskling ute och gick en runda sen gick vi upp till peter och martina, och snacka om rund, hennes lilla mage är så sööt ingen bebis än, men snart hoppas jag.

Jag var ute och red igår för första gången sen vi flytta hem dom, de gick jättebra, hon är så underbar denna lilla häst jag fick till mig för snart ett år sen, hon gör aldrig någon för att vara elak. hon är så förstående. älskar henne.

Ska snart hoppa in i duschen, jobb väntar klockan två.

ha de så bra.



jag är kass!

Förlåt att jag inte har skrivit på ja, hela sommaren, jag är kass på att uppdatera, men gud vilken sommar de har varit, mina älsklingar växer så de står härligt om dem. Vi tog hem dem från betet i lördags, och tack gode gud för att vi fick hjälp, ja som mia sa man tror inte att dom är så starka och tunga som dom är men shiit alltså, ja efter många om och men så fick vi hem dem, väl hemma nu så är de grimmträning varje dag och man måste gå i grimmskaft ut och in från hagen. lite trickit men annars bra. Annars flyter de väl på ganska bra, jag har sökt skolor igen till våren, ska även söka komvux så att jag kommer någonstans i mitt liv. :)

Sommaren har varit fylld med en massa roliga saker, liam har blivit döpt, vi har varit på öland med mange o sara, såg en helt konstig apa på djurparken, ska lägga upp en bild sen. varit på kalas hos bina, campat i blekinge med mange och lojsan, haha stackars kickan, mangnus glömde gå med henne, så mitt i natten vakna jag av att våran säng var blöt, stackaren hade kissat i vår säng, haha inte så skojj men va ska man göra åt saken?Snart är de dags för peter och martina att få barn, gud va skojj de ska bli, har redan förutspått att de blir en tjej, så vi får se vad tiden utvisar, den är beräknad till den 25 september, men enligt martina vill hon att den ska komma nu och enigt peter skulle den komma imorgon, aja vi får se, själv har jag en svag aning om den 21:a :)

I onsdags var jag, mamma, mia, ulla, louise, emma, och emmas syster i ullared, och gissa vad, jag blev sjuk, fick frossa och kände mig allmänt dålig, men men de är bättre nu är jag bara förkyld, fick ju handlat vad jag åkte dit för, min älskade systemkamera.

Men shiit jag glömmer de viktigaste, jag och mamma har slitit som djur, vi har byggt om stallet och renoverat, skojj när man ser resultat med vilket jobb de var :)

har kommer lite bilder sen betessläppet, få se om ni ser någon skillnad?





Underbara.








Kung Triton


Haha, känn er rövade :)





Visar den fina sidan

Mat måste man ha.


Woho!



Tycker om dig mamma <3

RSS 2.0