torsdag!

sitter i skolan och väntar på svenskan ska börja, imorgon kan man sluta ha ont i magen, då vet jag om mina älsklingar har klarat sig, hitta nämligen en inpressad sork i ensilagebalen, tog bort den men när ett djur dör så och ligger inpressad så kan där bildas en sjukdom som heter botolism, hästar dör av dettta, vilket jag inte visste, men imorgon middag vet jag om dom har klarat sig utan problem, MEN ta i trää jag tror att dom har klarat sig. håller mina tummar. imorgon är de valborg, skojj skojj. sen för övrigt jobbar jag hela underbara långa helgen, men jag tror att jag klarar mig.
efter skolan blir det hästar, promenad och sen ska jag göra middag till mig och darling! ikväll blir det hemmagjort soppa alla elin! ;)

puss o kram

helgen gick som smort!

vilken undebar yhelg man haft, träffa andors och tessan i fredes var inne på tycho och åt mums! sen decka vi alla o soffan så trötta som vi var. lördes träffa vi srar och mange och kolla på film hos dom, sen söndag, underbara söndag, jättefint väder för en gångs skull när jag är ledig, då grilla vi hemma hos mamma och pappa, och vad vill vi säga med dettta? Jo jag är överlycklig, jag slapp laga mat på hela helgen :) sen va de skola och jobb igår, plus att farmor fyllde år, grattis grattis, ,men jag mitt jävla nöt hade så mkt att göra igår så jag glömde att ringa och gratulera henne, får göra de idag och hoppas att hon inte blir arg. Nu ska jag snart äta frukost och sen ska jag iväg till mokki, så hon kan knåda min även nu så ömma rygg! Me like, smärta är skönt.
Sen ikväll luta de väl åt att jag och louise ska ut och "rasta fläsket" som vissa uttrycker de.
11 dagar kvar till min bebis ska släppas, hoppas de blir varmare då.

puss o kram 

one done, two more left to go!

Som sagt ett avklarat nu bara två kvar :) sen för övrigt så gick mitt nationella muntliga skitbra idag :) va fan var jag nervös för? även varit inne med bilen idag och fixat, så nu ska ny stötdämpare beställas. Tur att försäkringen tar de mesta, annars hade de varit stort hål i min lilla plånka!
För övrigt idag, jag har två galna hästar, de visa sig idag att tenizia är brunstig, suck, och när jag skulle ta in nisse som jag kallar triton, så kom hon som ett skott och han stegra sig och försökte betäcka henne,(lägg märke till att jag höll han i grimmskaft och ändå trodde han att kunde), som den lilla hynda tenizia är så backa hon villigt till. tur att jag har pli på nisse så att så fort jag höjde rösten så landa han snällt och följde med mig in i stallet.
nu ska jag plugga lite engelska inför provet imorgon.

puss o kram


vilken dag!

triton har blivit lastad idag och det gick hur bra som helst, tog bara 20 minuter, sen för övrigt, vi är i april nu, och va fan de snöar!!!!! nu mat och mys med älskling <3

uppdatering

hej alla, allt är bra, om man bortser från att jag är inne på min fjärde vecka med förkylning. men förhoppningsvis ger den sig nu, hostan är borta och bihålerna håller på att ge sig, både jag och älskling har hunnit bli ett år äldre sen jag skrev sist, och allt kalasande har gått bra, ska lägga upp bilder på alla fina saker jag fick.

Vad det gäller hästarna så är dom nu delade, triton har blivit stor, mamma kom nämligen på han en dag när han försökte sätta på sin egen mamma, så nej nu får han gå i en egen hage tills den 8:e maj då han släpps på hingstbete. Zoegah växer hon med, är lika hög som sin mor nu om inte högre. jag och tenizia var en bra bit på väg att komma igång men sen blev jag sjuk, och även om jag ville rida så fick jag inte för mamma på grund av den kraftiga infektion jag har/haft. men snart så, ska vi igång igen.

Skolan för övrigt går bra, vet dock inte hur jag ska överleva denna veckan, nationella muntligt och skriftligt, plus ett litet engelskprov spetsar dom veckan med till mig.
Men jag har sagt, att på fredag ska de firas, jag är sugen på att bowla, ska se om jag kan få några med mig på detta upptåg!

För övrigt borde det vara skottpengar på duvor, blev väckt av en duva som satt och kurra utanför sovrums fönstret i morse. men men kostar att ligga på topp, har förresten beställt en klänning som jag ska ha när min kusin gifter sig, bärröd är färgen, vi får se hur den ser ut, men den va skitsnygg på bilden iaf :)

nu dags för frukost!

RSS 2.0