Trött



Nyvaken, haha ja




Min egna lilla krokodil!


Bordershop



Lasten :)



Apan ska ha banan :) haha

Chauffören



Älskling jättelycklig för att han fick köra, men hade lite problem dock, för
alla somna och sen skulle han köra själv igenom danmark, vilket han aldrig hade
gjort förr, så han fick väcka mig och fråga vart vi skulle köra, haha sötnos!

Tyskland



Dom slagna hjältarna som inte hade sovit någonting på natten



Fler som var trötta

Fika hos svärfar



Far och son



Sambo Lena och hennes dotter Jennie

Valparna!







Varför så liten? har jag också varit de?



Helgen!

Jag var och tittade på åsas och håkans valpar i fredags, helt underbara små individer, lägger ut bilder sen. Skulle egentligen grillat nere hos martina och peter men något hände så de blev inte av, men de va lugnt för två sekunder senare hade jag pratat med sara, så hon och mange kom och käkade tacos och kollade på talang, skitskojj, och älskling blev helt inpad av killen som kunde knyta skosnöret genom att skaka på foten, coolt!
Sen vakna jag lördag morgon väckte danne och sa att nu måste du gå ner i tvättstugan, för annars kommer vi inte hinna .med det vi ska göra idag. Men sen kolla jag på klockan och insåg att den bara var 07.30. haha.
Sen åt vi lite frukost och kolla tv, sen bar de av hem till mina föräldrar, danne hjälpte pappa att byta däck på bilen, jag fixa hästar och stall, sen körde även jag och mamma en runda till vårmarknaden. Tycker att det är tradition att åka dit med tanke på att jag har varit där varje år sen jag var liten, men de är ju inte som de var då. jag köpte iallafall ett sett med polersaker till bilen, shampo, vax, och lite annat smått och gått. Sen hittade jag inne på loppisen världens fyndigaste vattningssystem till mina stora palmer, ska fotta dom och lägga ut så kan jag berätta mer då.
Sen kom danne när jag hade kommit hem, sa att hans pappa hade ringt och bjudit oss på fika, så vid halv två satte vi kurs mot östra ljungby. Där träffa vi även jenny, filip, anton och lilla falukorven hanna. Va kul att se dom har inte sett dom på över 3 år skulle jag tro. Vi tillbringade hela eftermiddagen där och en bit av kvällen, grilla, fika och hade de jättetrevligt :)
När jag kom hem insåg jag att jag hade suttit lite väl länge i solen. hade ju bränt mig såklart, men men sånt som händer.
Vi var hemma vid åtta på kvällen, jag hoppa in i duschen och danne körde iväg med släpen till mange och louise.
Söndag morgon gick vi upp 04.00, precis när jag hade kommit ur duschen så ringde min telefon, de va lojsan. Då säger hon att ni behöver inte ha så bråttom, vi har inte kommit hem än, och vill gärna duscha innan vi kör! Helt chockad blev jag, jag gnällde för att jag bara hade fått sova ynka 6 timmar men dom stollarna, hade inte sovit alls!

Aja väl framme hos dom, så blev vi klara ganska fort satte oss i bilen och körde iväg.
När vi kom till lockarp så var vi sugna på frukost bra tänkte vi, körde in på donkan, då visar de sig att dom inte hade börjat servera frukost än, så de sluta med att vi åt hamburgare till frukost, jag trodde att jag skulle dö, ville ju ha riktig frukost, eller ja de var väl inte jag som skulle gnälla mest, för bäst som vi sitter där så hör vi KRAS, då har martin lyckats att bita av en tand, hela tanden lossna i bitar helt sjukt.

Sen körde vi till tyskland, handlade en massa godheter till sommaren :)

Hemma klockan 5 på eftermiddagen, bar upp alla saker sen åkte vi hem till mina föräldrar och grillade.
Väl hemma igen, så fråga danne om vi skulle slå vad om vem som skulle somna först, och fan att vi inte gjorde de. för de va jag som somna först, men gud va skönt det var att sova.

Aja de var lite om min helg, hoppas att eran har varit bra den också.

Ha de så bra allihopa!

Fredag!

Hmmm, ja då va de fredag, önskar att jag kunde sova, men de är inte lönt att ligga kvar i sängen när man inte kan sova, saknar älskling. På något sätt är de lättare att somna när han ligger brevid mig. hur kan de komma sig? Ska köra hem till pappa om en liten stund. Mamma slutar jobba klockan två idag, då ska vi köra hem till ett par bekanta till oss och titta på deras underbara små söta valpar. Jag var där hemma när om var nyfödda men då var dom inte så roliga, dom bara sov och åt då. som sagt så fick jag ju agera barnmorska igår hemma hos mina föräldrar, det blev en liten Göran, ska ta fotto på honom.

Är faktiskt jättenöjd med gårdagen, fick gjort en massa, fixat hästarna, tvättat bilen + att jag fick rubbat upp den me rubbing :) sen hann jag till och med vattna mitt gräs som jag har sått.

Tror att de blir en fin dag idag, ska faktiskt sätta mig i solen en stund. Sista dagen imorgon, sen ska vi veta hur många som kommer den 16:e.

Hörs!

Vilken morgon

Jag skulle sova ut idag, men icke. mobilen ringde kvart i sju, de var mamma som sa att jag var tvungen att köra hem till dom för där var en ko som skulle kalva, lite tröttsamt reste jag mig upp och klädde på mig, passa på att ta soporna med mig när jag gick. Sen kom jag dit, bytte om. och när jag kom ut i stallet så hade kalven redan kommit, vilken fuskis! så de var bara till att gå in igen.
Nu ska jag snart ut och fixa med hästana, sen ska jag njuta av de underbara vädret, imorgon ska vi grilla hos peter och martina, ska bli jättetrevlig :)
Funderar faktiskt på att tvätta bilen idag men vi får se hur de bli me de.


Hörs!

Bästa vattnet

Brukar inte vara så förtjust i bubbelvatten, men detta är helt enkelt världens godaste :)


Äntligen har dom gjort en riktig god ramlösa som jag tycker om, i like.

Haha



Jag och älskling <3


Kan du fatta att jag saknar dig!

Fia i love ya, ;)

En dag i falsterbo!

Vi tog en dag och stack ner till falsterbo.


Mor och dotter! syns de?





Foppatofflor är bäst!


Oavsett väder, så hittar du oftast mig i ett par sånna här, i love them. och så ska där gärna vara små figurer oxå!

Man kan ha dom även med raggsockar!

Vår!

Det blev utbygge på deras palats, nu kan dom som pappa sa sitta ute på verandan och dricka kaffe :) haha

Fåglarnas palats som jag och älskling byggde förra året, men nu har jag byggt
ut, så nu kan fåglarna som pappa uttryckte de, sitta och dricka kaffe på verandan. :)





Bus ute i vårsolen :)

Älskade och saknade <3

Mounty och chaplin, ni är älskade och saknade!<3

Mounty och Chaplin <3


I miss you like hell!

Älskade chaplin, jag saknar dig men vet att du har de bra nu.

Mina töser








Zavannah dig har jag haft sen jag var 9 år gammal, vi har upplevt en del ihop. Du är 20 nu och snart ska du bli mamma.  Jag längtar!






Tenizia du är underbar!



Sån kärlek, jag älskar er mina små töser, Tenizia min nya förmåga och zavannah din gamla räv, har haft dig i 13 år nu.
Längtar tills era föl kommer, Tenizia beräknad den 1 juni, och zavannah den 21 juni, men jag hoppas att zavannah kommer innan, annars kommer hennes lilla mage att spricka. Håller tummarna :)

Nu så!

Nu är det bestämt att vi ska åka till tyskland och shoppa lite på söndag, buhu jag ska gå upp klockan 4 på morgonen, men de blir ju bättre när man tänker på att det är ju för en god sak :)
Har även lagt upp lite bilder på min blogg nu :)
nu är de snart bara en månad kvar tills tenizia är beräknad att föla sen, kommer zavannah den 21:e, men hoppas att hon kommer innan för hon spricker snart stackaren, hennes mage är helt proppfull, hon orkar inte ens äta upp sin frukost.
För övrigt så blev jag väckt klockan 7 när mamma skicka sms idag, ahhh.

nu ska jag till stallet, sen ikväll mys me pojken!

Förresten grattis mia på din dag!

:)


Blogg!

Kan ni fatta att jag har blivit så modern så att jag har skaffat en blogg?Tack Emelie som hjälpte mig och berättade hur man skulle göra, nu ska jag bara komma på alla finesser som finns med den också.
Annars har jag alldeles precis missat min stol så jag ramla och satte mig på armen, aj kan jag bara säga.
Snart är jag färdig med tvätten den sista maskinen håller på nu, skönt sen är man färdig för denna gången, annat än när man bodde hemma då var där ju någon som tvätta till en ju.
Annars ska jag väl köra hem till mina älsklingar, och ut i de fina vädret, plus att jag har fått i uppdrag att passa lilla olivia. ska ta lite bilder på henne och lite annat så ni vet hur min lilla värld ser ut.


Ha de underbart! <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0