grattis min bebis!

Igår blev min lilla triton ett år gammal, shiit tiden bara springer ifrån en, triton för övrigt är på hingstbete och trivs som fisken i vattnet, de har delat upp sig på bete så nu går alla med alla, och inte uppdelat i grupper.
Skolan börjar lida mot sitt slut, lämna in sista inlämningen igår, så nu är det bara glassning som gäller i typ 1 ½ vecka :)
Sitter i skolan nu, börjar elva, sen ska jag iväg och rida, sen ikväll bär det av på student, Ida är ju äntligen en färdigbakad fullfjädrad student. :)
Imorgon är det scotts på dagstorp som gäller för hela slanten, snacka med lojsan och hon sa att där var fullbokat så det blir nog livat imorgon, man kommer nog träffa en hel del folk som man känner, de flesta kommer ju från torp.
Jag har kjol på mig idag, värsta premiären, eller ja den hade jag igår, igår var vi hos dannes farmor och farfar och spelade kort och drack kaffe, de gillas :)

Min bil är hel i ändan nu, så nu återstår bara en ny katalysator :( underbart med bil särskillt när den behövs lagas hela tiden.

Men ha en bra dag alla och säg som rudolf "Sol i sinne, brun inne" :9

RSS 2.0