fredag morgon 9.25

Då är man faktiskt såhär trött, enligt mina fyrbenta vänner. Jag kom ner till betet glad för att jag skulle ut och rida på morgonkvisten innan de blev för varmt, men då hade alla tagit sovmorgon, och jag fick putta upp Tenizia för hon låg på sidan och snarka högljutt, tro de eller ej men den hästen snarkar! Gullunge! Men efter lite mjukprat och kli bakom örat så fick jag henne till att resa sig och vi gick in i stallet och sen gav vi oss ut på en härlig ridtur :)



Tenizia & Monazit, innan de upptäckt mig.



Zoegah, trötta lilla vän.



Zavannah, väldigt morgontrött, tror nästan att de har varit ute och partajat i natt!



Tenizia, rent yrvaken, men de ordna upp sig sen. :) <3

ett tag sen

Nu var det ett ganska bra tag sen jag uppdaterade min lilla blogg, men de är ju sommar och man har inte tid att sitta inne ju :)
Allt flyter på bra, förhoppningsvis börjar jag skolan i Oktober, har hittat en kurs som jag ska söka så att jag kan söka som djursjukvårdare sen. Håller mina tummar att jag kommer in. Med hästarna går det bara finnemang, var och träna hos sara i fredes, och jag blev så chockad, alla små problem som jag har suttit och funderat över när jag själv har ridit, hjälpte hon mig med, och det blev på ren svenska skitbra, jag har världens bästa lilla häst :)

Jag och Daniel satt och disskutera lite, vi har hunnit med att hitta på sjukt mycket saker under hans semster, annars brukar det bara bli att man slappar en massa med inte i år inte, vi har hunnit med att vara på bröllop hos min kusin, vara på lisseberg, high chaparall, tosselilla, en massa fester, och de vi laddar för nu är twinlake run, som är om två helger, ska bli underbart kul.

har precis lagt in tvätten, så de slipper honey göra när han kommer hem ikväll :)

Nu blir de frukost!



Äntligen gifte de sig :)


RSS 2.0