Det drar ihop sig

Det är en vecka kvar tills Tenizia ska föla men hon har idag visat tecken till att börja, hon har redan ett välfyllt ljuver och en stor mage, haha. men nu har hon även krystat och lyft på svansen idag så vi får se, kanske rentav att där står en liten en imorgon, får se. förhoppningsvis så ringer mamma om det händer något. Håller tummarna.

Vi var på veberöds dansgala i fredes riktigt skojj, jag var sjukt bakis i lördes, men ändå var vi ute i eslöv igår med magnus och Louise, Först var vi på gästgivaren och där drack jag den godaste drinken som finns san fransisco, mumms. sen drog vi vidare till grappa, där jag aldrig har varit innan men det var ett himla trevligt ställe, mkt sköna fåtöljer om inget annat. var hemma vid halv tre, hoppa då på huvudet i sängen för jag var jättetrött.

Idag har jag och älskling 6 år tillsammans <3 Älskar dig gubben.

Nu är det middag, sen promenad med honey!

Ha de så bra alla!

Nu var de ett tag sen!

Oj oj oj, kom på mig själv med att det var jättelängesen som jag skrev nu. Bilder från grisfesten kommer som jag har lovat dom kommer här.




Peter pan



Martina



Lillebror :)



Sjöberg :)



Älskling och Tobbe



Eyeh mannen



Magnus och Peter i ett djupt samtal, haha



Oskar och älskling



Bandet Per och Emil " Bad Backs"



Fyllesnack, Danne Magnus, Martin och någon ?



Jessica och jag :)



Jag och tobbe. haha så kul



Per och Abbe, abbe var grym på gura, eller hur?



Emma och Elin



Louise och älskling, alla ser dig louise, ;)



Ute vid brasan



Festfolk



Elden, jag tycker att det är så mysigt att sitta och titta in i.



Kvällen fulländad, trött men hade haft en underbar kväll!

Grisfest!

I helgen har vi då haft grisfest ute hos Magnus och Louise. Måste säga att detta är de roligaste jag har varit med om på jättelänge, visst det är kul att ha fest men det är också ett himla jobb. Vi började redan i onsdags, då baka jag och Louise kanelbullar och danne och mange klippte gräs. sen i Torsdags satte vi upp det första tältet och så var jag och Louise iväg och handlade, gissa om folk glodde på oss när vi kom inne på citygross med 13 spannar potatissallad, haha. låt dom glo de var ändå ingen av oss som brydde sig. I fredes skulle jag jobba så dom andra fick sätta upp de andra tältet och bära in stolarna, gissa om jag var glad att jag slapp de :)

Lördagen flöt på som den skulle, gästerna kom, grisen började skäras upp och folk börja ta mat, då slog de mig, men va fan här är ju inga bestick! Jag satte av in i köket där jag även hitta magnus och louise letande i panik efter bestick, vi kommer då fram till att louise skulle egentligen ta bestick från dagstorp, men hade glömt de. men va fan de löste sig ändå. Tur var väl de. Kvällen flöt på och vi hade hur kul som helst. dom flesta började att åka hem vid 1 tiden, sen samlades resten ute vid glöderna där grisen ha de grillats, men som nu hade förvandlats till en brasa, där satt vi och skratta skoja och hade oss tills klockan var halv fem på morgonen, måste säga att vi den tiden börjar de faktiskt bli ljust igen. Vilken kanonkväll de var, de var mycket slit att få till allt men nu i efterhand så var de värt de :)

Bilder kommer senare.

ha de så bra

helgen

Helgen har bara inneburit hästar, sura ponnyföräldrar och en massa gnäll och stress, men så är det att vara på ponnytävling :)
Var även på konfirmation i lördes, grattis linus.
Igår var jag och Louise och lämnade grisen, på rökning.
Trodde fan att vi skulle skita på oss när vi skulle lyfta den så gubben som kallas kjell m krov enligt magnus fick också hjälpa till. haha
Sen va de en massa fix med stall och så.
vakna i morse av att älskling fortfarande låg brevid mig, den busen hade snoozat så han hade försovit sig en halvtimme, gissa om han fick bråttom.
Är hemma hos mamma nu, hon sover dock nu, hon har jobbat i natt. pappa jobbar nu och gissa vad jag har passat på att göra? jo jag har städat i stallet och eldat upp alla säckar som pappa envisas med att spara på, skojj om att jag kommer få fly fältet innan han kommer hem idag.haha nej men han kommer säkert kommentera de.

Ska snart köra och sola, man kan ju inte vara totalblek tills på lördag heller. sen ska jag till sara, för jag ska passa elliot och william när sara ska iväg en stund.

nu ska jag dricka mitt kaffe, ha de så bra.



prylarna



Här kommer mina nya prylar till fiskvännerna, en skalle, en lagun, syns nog inte så bra finns baktill i alla fall. plus mina söta grodor :)

Kan tänkas att jag har för mkt fritid när jag hinner med att prata och fotta detta, haha men va då?

Nytt pimpat akvarium

Igårkväll var jag och älskling på center syd, fick handlat vars ett par skor, plus att vi fick handlat nya saker till akvariet. Vi var tvugna att ha en ny växt på grund av att dom hade tagit sönder den andra. Så en växt blev de, sen skulle jag ha någon form av prydnad som dom kan simma in i vilket det blev och de relatera i att danne ville och välja en, men då valde jag en till så allt som allt blev det 3 prydnader till akvariet. Sen får vi ju inte glömma att jag köpte en ny man till svärdbärarhonan, så nu kan de kanske bli lite bebisar i vassen, ahwhemawe ahwhenawe. haha usch nej.
Faktiskt ganska otroligt att man kan köpa en ny man när den andra inte fungerar längre. :)

Idag gick jag upp 05.55, skulle tvätta, på grund av min rantafej av städning igår så blev där också en hel del tvätt, vilket visa sig i fyra maskiner. och varje maskin tar två timmar så de var lika bra att komma upp så man kan få de gjort, jag vill ju inte sitta här hemma hela dagen, har ju faktiskt roligare saker för mig.

Hovis var där igår och ryckte skorna, stackars zavannah kände sig nog helt naken, hon har ju aldrig gått utan skor. men hon vänjer sig säkert vid de.

Ha de bra

Torsdag

Hmmm, sitter och väntar på hovis, han skulle varit här klockan två en ligt honom själv. men han har fortfarande inte dykt upp. man vet om att han inte är så bra på att passa tider de säger han själv, men man känner ändå att man skulle vilja veta så man kan göra andra saker under tiden, annars har jag dammat och dammsugit hela lägenheten. Håller på att tvätta alla täcken och kuddar till sängen, har nämligen fått en massa konstiga bett på benen och skinkorna, men jag vet inte om det är mygg eller något annat, lika bra att städa sängen för det är ju inte så ofta som man storstädar den, jovisst man byter sängkläder och så men inte dammsuga madrasser och så. har även läst om ett knep för att rengöra madrasserna, bikarbonat :) ska prova de senare idag.

När älskling kommer hem ska vi köra till center syd och handla, måste köpa en ny partner till min svärdbärarhona, hennes man dog för en vecka sen, så vi får se till att hon blir glad igen :)

Hoppas att hovis kommer snart, i och för sig ska han bara rycka skorna och verka mina töser, dom får ju inte ha skor nu när dom snart ska få sina föl, skulle vara tragiskt om dom skulle råka trampa eller sparka dom. Så jag skulle nog kunna verkat dom själv, men jag tror att jag lämnar över de till dom som kan de. :)

Vi tog en dag och stack ner till falsterbo.

 Ha  de bra alliohop

Onsdag

Va fan är de för väder som har landat över oss???
Helt otroligt att de kan blåsa så mkt, har precis varit ute och flyttat mina kära tomatplantor, skulle kunna tro att dom klarar sig nu.
Igår var jag och louise och handlade en massa saker till grisfesten, fick även ringt så nu har vi fixat potatissallad, och tro de eller ej, de blev billigare än vad jag hade räknat med.
Igårkväll var vi nere hos Peter och Martina, Emelie var också där, trevligt dom har man inte sett på länge.

När klockan var 00.30 i natt så hade jag fortfarande inte somnat, dom nya jävla grannarna spelade lasse stefanz och städade mitt i natten, och då ska folk sova. Aja dom får ett försök till på sig sen ringer jag hyresvärden och då får dom nog påminna dom om reglerna som finns i detta huset. Mrrrrrr.

Dieten går riktigt bra nu, känner mig inte alls hungrig längre. Ska hoppa in i duschen nu snart, ska jobba för hanna idag som skulle fira sin farfar som fyller år. Grattis!

Ha de så bra allihopa!


Oavsett väder, så hittar du oftast mig i ett par sånna här, i love them. och så ska där gärna vara små figurer oxå!

Rip mina kära tofflor ni har nu gjort ert, åkte i soporna för ungefär 2 veckor sen

Helgen!

Hmm, börja min diet i fredags, hmm känns att man inte äter så mkt nuförtiden. Ska hålla på i 11 dagar till så får vi se vad de blir för resultat sen, mätte mig så vi ska se vad som händer.
Annars har jag jobbat hela helgen, varit mega trött på grund av min diet, det var ju inte så smart att börja kura över en jobbehelg, aja de går väl över när man gifter sig som min morfar sa.

Igår var vi hemma hos mina föräldrar, Sara, Elliot och William kom och grilla. Och jag hann till och med klippa gräset och tur var ju de för sen kom ju regnet.
Trött som jag var så decka jag i soffan 20.40 igårkväll, älskling väckte mig sen fick jag gå och lägga mig i sängen. och kan ni tro, jag vakna kvart i nio i morse. Men de va jääteskönt att sova ut :)

Var på banken idag, skulle sätta in pengar. Men shiit va där var folk, kan tro att dom inte hade något annat att göra än att just gå till banken när jag skulle dit.

Sen fixa jag stallet, och rykta hästarna. och gud vad deras ljuver är spända, det är ju trotts allt 27 dagar kvar tills tenizia ska föla, och zavannah har 48 dagar kvar. Men jag hoppas att fölen kommer innan, annars kommer dom att spricka som ballonger.

Pratar med emilie på msn nu, ska snart göra mig en smaskig potatis och purjolökssoppa, mums!

Ha de underbart



RSS 2.0