38.6

De var vad min temp visa igår, inte konstigt att man kände sig som ett krockat skithus, men "ta i trä", har ingen feber idag och hoppas att allt de andra ska ge med sig. Ska ju trots allt jobba imorgon och är inte så pigg på de om jag mår dåligt.
Idag blir det bara slappe med mamma, får se vad som händer.

min data har fatt damp.

plus att jag har fatt oroninflammation, och hur javla spannande later de? ja datan kan inte skriva a, a eller o, sa detta blir ett spannande inlagg. haha

Helgen betydde party for hela slanten, chippendales i fredes pa ekebo, och i lordags fyllde min kare chef ar, sa da var det party da med, men jag var nykter, fick nog i fredes. jobba igar, ska snart in till vardcentralen sa jag kan fa lite medicin mot mitt ora, gor ont som bara fan.

min lille nisse kommer hem pa tordags, saknar han som bara den.
ska ta en bild p[ honom sa man ser att han har vaxt. for de har han som bara den.



puss o kram

Ångest!

Jo de är vad jag har, allt är bra utom en sak, älskade lilla triton går fortfarande ute, och vi har inte fått kastrationstid förrän den ´1:e oktober, så länge de är uppehåll vet jag att de inte går någon nöd på honom, men när de regnar, shiit va han måste frysa. Jag hoppas bara att där kommer att finnas några andra hingstar kvar så länge som han ska vara där, för han kan ju inte gå själv.

Helgen innebar kräftskiva och en massa jobb, jobba typ hela dagen igår, jobbat till två idag så ikväll ska jag njuta av min första lediga kväll för denna veckan, jag vet inte vad det är, men jag är skittrött börjar tro att det är vädret som har med det hela att göra.

Mina stövlar är beställda och på väg, snacka om att man spara pengar genom att kolla upp saker och ting själv. Skånsk hästutrustning skulle ha 6300 för ett par specialbeställda stövlar, jag hitta en italiensk stöveltillverkare som syr upp och skickar de hem till mig, 3500 whala :)

Tenizia går som på räls nu, Sara sa: Du har en helt underbar och jättelyhörd häst, de ska du vara glad för och det är jag. Men ser ut som att jag måste handla ett nytt täcke till henne, hon drog sönder de i förrgår, tur att man har fler i reserv :)

Sen va de gäller valet som har varit och att SD har kommit in i riksdagen, jag säger inte mer än att det kommer sluta med krig, så är fler oskyldiga som blir drabbade.

Nej om man skulle ta sig i kragen och komma ut och rida?


Lilla Zack

Älskade lilla Zack, du har gett oss så mycket under dina 14 år hos oss, du kom till oss endast 8 veckor gammal, då hade du redan bytt hem tre gånger. Men du kom till oss för att stanna hos oss.
Alla tokigheter som du hat hittat på och som man har skrattat åt, man saknar dem som bara den. Men vi vet att vi gjorde de rätta du hade inte kunnat ha ett värdigt liv om vi skulle fortsatt med medicinering, vi vet ju inte ens om de hade hjälpt. Tack för allt "grålleman", jag kommer alltid älska dig.

Sen kommer de roliga när man tar bort en livskamrat, man måste skaffa en ny. Så igår anlände han, den nya kompisen till Tinka, han heter Akilles och är en rottis på 12 veckor. Zack kommer alltid finnas hos oss, men det känns ändå konstigt, man tar bort en och in med en annan, men det är väl så de måste vara, antar jag. Tog hem hästarna från betet igår, nu är de verkligen höst, ska snart iväg och träna hos Sara. Håller tummarna att de går lika bra som förra veckan :)





Take care!

RSS 2.0